Ei vain ehdi päivittämään. Kesällä pitääkin olla muualla kuin koneella, että ei sinänsä huono. Tämä blogi kuitenkin piti mielen virkeämpänä koitoksen osalta ja poissaollessani olen sitten muistanut urakkaa miten sattuu. Painoa on tullut puoli kiloa lisää, vaikkakin vyötärö näyttää paria senttiä vähemmän. Muutamana päivänä olen ehtinyt tehdä jopa niitä kirottuja vatsalihasliikkeitäkin, vaikkakaan määrillä ei voi kehua. Lisään nyt kuiten tuohon taulukkoon sivun vasemmassa laidassa, vaikka tarkoitus on nopeasti päästä edes pariin sataan per päivä ja nykyiset suoritukset näyttää ihan naurettavilta. Ei se treeni edes tunnu pahalta, ei vain muka ole aikaa oikaista muutamaksi minuutiksi näin kotona ollessa. Tarvitsen ehdottomasti taas läskileirisettini ja onneksi semmoinen on tulossakin!

Ne lehtisalaatit taitaa tältä kesältä jäädä saamatta, ihan pikkuiset alut siellä on vasta. Kovin kitukasvuista. Rikkaruohot viihtyvät senki paremmin, mutta en ole oikein muka ehtinyt tekemään niille mitään. Unohtakaa ne tillitkin, palataan asiaan ensikesänä. Laitetaan kotipihalle kunnon kasvimaa, kun lapsetkin näyttäisi tykkäävän. Mikä siinä maan tonkimisessa on muka niin ihanaa, en tajua.

Lupauduin virittämään rullaluistimet jalkaan huomenna, vuosien jälkeen. Pelottaa ihan sairaasti, vaikka kyseessä on vain tekniikan harjoittelu. Tässä kohtaa alan jo itsekin epäillä neljänkympin lähestymisen ilmenevän kohdallani pahana vanhenemisen kieltämisenä. =/