Olen tyytyväinen kuluneeseen viikkoon. Painoa lähtenyt yhteensä 2,5 kg ja olo on jo nyt toinen. Menkat ja nämä karmaisevat helteet sattuivat juuri tähän väliin eikä enempiä tuloksia olisi ollut terveellistä tullakaan. Liikuntaa ei ole tullut harrastettua vieläkään kummemmin, joten vielä on se "jokeri" käyttämättäkin.

Vihannes maistuu, erityisesti vihreä. Yritän saada nyt lehtisalaatin siemeniä itämään muovipurkeissa kostean talouspaperin päällä ja toivon pääseväni pian istutuspuuhiin. Vähän jännittää ensikertalaista, kyseessä ovat vielä anopin viime vuotiset ylijäämäsiemenet. Sain myös tillin ja persiljan siemeniä, joista jälkimmäistä en yritä tänä vuonna. Tillin pitäisi olla helpompi. Näillä mennään aluksi, turha tässä on enempiä pettymyksiä väkisin kerätä. =D

Lisäsin tänne Mittari-laatikon, josta seurata kehitystä. Hassua, että käsivarrestakin lähti jo puolitoista senttiä. Painoa lukuunottamatta uusimmat mitat ovat nyt myöhäiseltä illalta eivätkä siis ole ihan vertailukelpoisia alkuperäisten aamupäivästä mitattujen kanssa. Korjaan mitat aamulla, jos ehdin. Ehkä tänne tulee vielä jokin treeniseuranta-laatikkokin, kunhan pääsen siinäkin alkuun.

Hyvältä vaikuttaa, mutta paljon on vielä tehtävää!