Pääsin käymään kotona yllättäen jo nyt ja tässä samalla malttamattomuuttani huutelen alun olleen lupaava. Kaksi kiloa hävinnyt!! Kotona tuli vastaan tutut vaikeudet, toisten karkkivarastot ja vaaleat leivät ovat ihan liian ulottuvillani. Onneksi pääsen täältä taas pian turvaan leirilleni. Ikävä juttu on se, että sen paremmin onnistun kutistumiseni kanssa, mitä vähemmän olen tekemisissä perheeni kanssa. Toivonkin kesän kuluessa pian oppivani hillitsemään itseäni perheenkin parissa, mutta tärkeämpänä pidän kuitenkin perheen elon mukavaa sujumista kuin oman elämäntapani ympärillä pyörimistä. En tahdo olla nipopipo, joka kireilyillään pilaa toistenkin päivän.

Uudesta alusta ja ruoista vähän. Salaattia menee paljon, pari kertaa päivässä semmoinen isompi annos. Pääruoka on lihaisa, joko poroa tai kanaa kypsennetyillä vihanneksilla. Lihat maustan itse, mikään valmiiksi marinoitu ei todellakaan käy. Niissä on sitä sokeria nimittäin. Possusta en ole oikein koskaan tykännyt ja nautaa en ole milloin mistäkin syystä suosinut, vaikka pääsääntöisesti maku on ok. Kalaa tykkäisin syödä enemmän, mutta en nyt pääse sitä itse pyytämään ja kaupasta en ole oppinut ostamaan kuin tonnikalaa purkeissa ja seitä pakkasesta. Tonnari menee etenkin salaateissa, mutta sei on aika tylsän makuista, vaikka sen miten laittaisi. En tosin ole mikään kummoinen kokki, suosin yksinkertaista ruokaa varmaan siitäkin syystä.

Liikunta on yhä pienen työmatkan ja pihamaalla kykkimisen varassa. Perhe on ollut mukana aika paljon myös ns. leirilläni, joten en ole ehtinyt sen kummempia. Ne kävelysauvatkin ovat yhä täällä kotona ja taitavat jäädäkin. Tulevat helteet luultavasti pitävät minut jatkossakin lähinnä pihapiirissä. Otan nyt sitten tavoitteeksi vaikka ne vatsa- ja selkälihasten harjoitusten aloittamisen. Sitä varten minulla on pari hyvää kirjaakin, sopivat vasta-alkajille ja niitä olen menestykkäästi aiemminkin käyttänyt. Niinä parempina aikoina siis ja niistähän tosiaan on aikaa. Hehe. Ihan varmasti tämäkin puoli alkaa sujua.

Seuraava päivitys varmaankin taas täältä omalta koneelta joskus. Yritän muotoilla seuraavan päivityksen myös valmiiksi, ettei tulee enää näitä tajunnanvirtakelailuja ja turhaa toistoa. Jaksatte paremmin lukea, ketkä täällä nyt sitten käykin. Itseasiassa, ketä täällä muuten käy? Saa minulle jättää kommenttiakin!