Tämä on tänään kolmas yritykseni päivittää tätä kirjaa. Joko onni ei ole minulle suosiollinen tai sitten olen täysi pönttö, mitä tekniikkaan tulee.

Kotiarki ottaa voimille, en muka sitten viitsi itsestäni huolehtia, vaikka olisin taatusti sen arvoinen. Kadotettu kilo on haettu takaisin, mutta alkuhan aina hankalaa. Haha. Kampaajalle sentään on varattu aika, vaikka katselinkin jo ihan tyytyväisenä omia saksimisiani.

Karppikirjani jäi keikkakortteeriin, joten pitäisi jaksaa selata karppisivustoja saadakseni kasaan järkevän ostoslistan seuraavan keikan kaapin täydennykseksi. Eihän siellä sivustoillakaan taida valmiita ratkaisuja olla, kun nämä jutut on niin yksilöllisiä, mutta jotain varmasti saan sen ja vanhaa muistelun avulla kasaan. Kiukuttelen sitten yksinäni, jos menee väärin eikä koko lähdekään kutistumaan, hah.

Tässä vielä jotain lukuja, jotka laitan tänne piiskatakseni itseäni parempiin tuloksiin. Näistä mitoista pitäisi kutistua:

Reisi  60 cm

Lantio 103 cm

Vatsa 105 cm

Vyötärö 94 cm

Käsivarsi 32 cm

Vatsalla tarkoitan sen paksuinta kohtaa siinä navan alapuolella. Tämä tulee varmasti olemaan suurin murheenkryynini, sitä se on ollut ihan teinivuosista asti. Mä vain olen mallinen?

Nyt lähden kävelylle, asioita hoitamaan. Adios!