Olen näköjään keskittynyt laihduttamiseen ja siinäkin ruokavaliopuolella lähinnä. Kulunut viikko oli kadottanut yhden kilon lisää, joten kolme ja puoli kiloa on nyt kadotettu. Kivahan se on saada tuloksia tällä saralla, mutta tarkoitus on ollut kehittyä muutenkin. Enkä todellakaan tarkoita tällä ainakaan nyt henkistä puolta. 

Hiukset on käyty kampaajalla leikkauttamassa, mutta tällä kertaa otettiin lähinnä se kuiva höttö pois reilulla kädellä eikä mitään kikkailuja. Haaveilen vähän menevämmästä kampauksesta kuin tämä tylsä puolipitkäni. Tästä tosin saa kovin helposti naisellisia kampauksia, mikä on etu sinänsä.

Ruokavalion muutoksesta on seurannut kynsien vahvistuminen, vielä kun muistaisin hoitaa niitä. Ehkäpä tähän motivoisi uuden kivan kynsilakan hommaaminen. Sama pätee varpaankynsiin, joita olen lakkaillut tylsästi hailakan vaaleanpunaisella. Tässä vaiheessa lasken niiden lakkaamisen kuitenkin jo saavutukseksi. Toinen kiva bonus ruokavaliomuutoksessa on vatsan kuplimisen loppuminen.

Istutin viimein lehtisalaatin ja jännitän onnistumistani. Epäilen kuitenkin mullan olevan liian hapanta tai jotain, sillä uutta sopivampaa multaa ei ollut sillä hetkellä saatavilla. Idätin siemenet matalissa muovirasioissa puolihämärässä, koska en muistanut pitikö niiden olla valossa vaiko ei. Jokunen vanhoista siemenistä iti ja yhden kiireen keskellä kävin sitten möyhimässä penkkiä ja tiputtelemassa siemenet. Puolet itämättömistä siemenistä ravistelin penkkiin tietämättä oliko siinä nyt mitään järkeä. Siellä ovat. Seuraavaksi pitäisi muistaa kylvää se tilli, mahdanko muistaa tälle kesälle.