Olen pisteessä, jossa en oikein osaa olla tyytyväinen juuri mihinkään eli tästä on suunta vain ylöspäin, mahtavaa! Nelkyt lähestyy ja sen näkee ihan kaikesta, jos halutaan negatiivisesti ajatella. Minä en halua, mutta ajattelen silti. Siinäpä heti yksi korjattava asia huoltokirjaani, asennemuutos. Autojuttuja etsiville tiedoksi, tämä ei ole autoblogi. Täällä on läskiä, venynyttä nahkaa, kupliva maha, hapsottavaa tukkaa, valju naama, säälittäviä ryysyjä kengistä puhumattakaan.

Kaikkeen on tultava muutos. Jälkimmäinen on ehkä se helpoin juttu, sillä kaappi pullistelee kivoja tamineita odottamassa emännän kutistumista. Ensimmäistä kertaa elämässä olen todellakin hankkinut vaatteita muutoksen varalle ja onhan siellä niitä vanhan ajan nappiostoksiakin pieneksi jääneinä.

Usko itseeni on kova, sillä minulla on vielä jonkin aikaa laihasta lompakosta huolimatta mahdollisuus lähteä yhden naisen läskileirille johtuen työkeikkojen suomasta rauhasta. Palkan taas juostessa pystyy taas toteuttamaan itseään ihan toisella tavalla. Liikkuminen ei maksa mitään, joten siitä on kai sitten lähdettävä.

Nyt tämä nainen lähtee soitellen sotaan! Kiloja 71kg, muita faktoja kirjaan palattuani netittömän kortteerini kätköistä. Wish me luck!