Huomenna se alkaa. Kodin ruokavarastoista puuttuu mieluisat tarpeet lähes kokonaan ja varastot läskileiriäni varten täydennän vasta matkalla. Ostoslista on hieman edellistä suppeampi. Jätän mm. edamin ja hedelmät pois. Samoin pois jää näkkärit ja kinkut. Tilalle tulee ainakin maustamatonta kivennäisvettä, paljon.

Pitää muistaa kaivaa kävelysauvat vielä mukaan, muuten onkin kaikki tarpeellinen. Tuota lajia en ole kokeillut yhtä kertaa enempää, mutta tehokkuutensa vuoksi se kiehtoo kovasti ja sopii täydellisesti lenkkipolulleni. Reitti tarjoaa mukavaa vaihtelua pikkumäkinä. Nähtäväksi jää onko laji sitten oikeasti mieleinen.

Olen tarkkaillut käyttäytymistäni tunnistaakseni virheitäni. Nro 1: Ylensyönti. Onneksi työn vuoksi pitkin päivää en voi enää napsia. Nro 2: Makean vietävissä. Läskileiriltä ei pääse hakemaan herkkuja noin vaan, joten luulisin olevani tältä turvassa, kunhan en kauppareissuilla retkahda. Mukavat naapurit onkin sitten luku sinänsä... Nro3: Sisätiloihin jämähtäminen. Läskileirillä on kovasti puuhasteltavaa pelkästään pihamaalla sekä se erityisen kiva lenkkipolku. Lisäksi pyöräilen lyhyet työmatkani ja koska olen aina kiireessä, pyöräilen kovaa. Haha. Saan nyt omaa aikaa vähän enemmän, joten uskon entisen taipumukseni liikkua tulevan taas esiin. Juoksua olen makustellut lasten kanssa hölkäten pieniä pyrähdyksiä ja pariin otteeseen jopa sisällä lähes paikalla juosten pitemmät jaksot, kun en sateella viitsinyt lapsia ulos viedä. Selkävaivoihini olen saanut lääkärin määräyksen vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia vartin päivässä. Nootti on suhteellisen uusi ja jäänyt vielä toteuttamatta. On ollut kiire hoitaa muita asioita ajantasalle ja itsestä huolehtiminen on siirtynyt päivä toisen jälkeen.

En tiedä varmuudella koska palaan päivittämään, mutta sen lupaan, erityisesti itselleni, että päivitys sisältää tuloksia.